söndag 1 maj 2011

Valborg

Dagen började med frukost, sen iväg till affären för att köpa present, I skulle på kalas till Al. Vi passade på att handla lite kläder till I också, det blev ju sommarvärme helt plötsligt och den pojken har vuxit sen det var sommar sist!
Farbror L med barn J och M kom och hjälpte oss att få upp poolen, tack snälla!
Vi hade väl grannskapets alla barn här under resningen, nyfikna och badsugna. När så (äntligen enl barnen) poolen kom upp och vattnet sattes på var det baddags. Oj, vad de badade knappt en millimeter vatten på botten och ungarna var helnöjda.
Vissa av barnen är lite små fem/sex år så vi får se hur det blir sen. Vetegudarna om de ens bottnar. Det märkligaste är att ingen av föräldrarna har kollat upp vad det är för typ av pool vi har.
Sen kom storebror K med flickvän H hit på en spontan grillkväll. Eller K mer eller mindre bjöd in sig själv med kommentaren; har du dragit igång grillen än eller? Han är finkänslig den pojken! ;)
Trevligt var det i alla fall. Köttet blev gott (nu är det jag som får ta över stafettpinnen som grillmästare) och dom kalla ölen till var inte helt fel. Det blev vana trogen jäger också, varför ändra på ett vinnande koncept fastän "den bästa" inte var med kroppsligt.
Kaffet fick vi ta inne för fy tusan vad kallt det blev. Efter mycket prat och missat tåg kom våra gäster så småningom iväg, de skulle göra den stora staden osäker.
Fick också reda på att H flyttat ihop med K och att de tittat på lägenhet. Jätteroligt för dom, måste vara skönt att slippa pendla. Hoppas dom kommer synas lite oftare nu då.
Jag hamnade vid datorn och chattade med kompis M, hoppas hon och hennes familj kan komma och hälsa på snart.
Sen skulle jag sova, vilket inte var helt lätt med massa intryck snurrandes i huvudet. Men efter massa vrid och vänd somnade jag till slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar